Your search results

Verkoop

U wilt uw huis verkopen. Daar komt nogal wat bij kijken. Wij kunnen u het full service pakket bieden. Wij vinden het van groot belang dat wij u als eerste adviseren wat een reële marktwaarde van uw woning is. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw woning op de juiste manier gepresenteerd wordt met een zo groot mogelijk marktbereik. We bepalen samen met u de verkoopstrategie en voeren de onderhandelingen voor u uit. Als daarna de woning verkocht is stellen wij uiteraard het verkoopcontract voor u op en begeleiden de verkoop tot en met de feitelijke overdracht naar de nieuwe eigenaar bij de notaris

Wij kunnen ons voorstellen dat u wellicht een gedeelte van het volledige verkooptraject zelf wilt doen. In dit geval kunt u er dan ook voor kiezen om bepaalde deeldiensten van ons af te nemen. Als u bijvoorbeeld met de koper tot overeenstemming bent gekomen kunnen wij zorg dragen voor het opstellen van het verkoopcontract en u verder begeleiden bij de administratieve afwikkeling tot en met de gang naar de notaris.

De meerwaarde van de makelaar vertaalt zich o.a. door een gedegen marktkennis waardoor deze in staat is om de juiste verkoopprijs te bepalen en daar ook de onderhandelingsstrategie op in te richten. De door u verschuldigde courtage is afgestemd op de dienstverlening die u van ons afneemt.

Indien u besluit zowel de aankoop als de verkoop door ons te laten verzorgen, kunnen wij u een aantrekkelijk voorstel doen voor het gecombineerde tarief.

Wilt u meer informatie over het verkopen van een woning, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 035 – 6911116 of vul het onderstaande formulier in.

Vul het formulier hieronder in en klik op de verzendknop. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam*

    E-mail*

    Telefoon

    Uw bericht*