Your search results

 

  • Persoonlijke benadering en betrokkenheid

Wij stellen de klant centraal! Of u nu wilt aankopen, verkopen of een taxatie laten uitvoeren, u kunt altijd rekenen op persoonlijke betrokkenheid en een intensieve begeleiding van een deskundig en doortastende makelaar, waarbij kwaliteit, integriteit en service hoog in het vaandel staan. vanzelfsprekend zijn we altijd bereikbaar.

 

  • Concurrerende courtage

Wij zijn een klein “no-nonsense”kantoor en hebben bewust gekozen voor een lage overhead zonder overbodige franje.

We kunnen daardoor een concurrerend tarief voor onze dienstverlening aanbieden en toch dat metertje extra lopen. We zijn vooraf duidelijk en helder over de werkzaamheden en de kosten. U komt nooit voor verrassingen te staan!

 

  • Professioneel, gecertificeerd register makelaar taxateur

Makelen is ons vak, we zijn dan ook aangesloten bij de branchevereniging VBO, opgenomen in het SCVM kwaliteitsregister en erkend NWWI taxateur. We zijn deskundig en kennen de lokale markt als geen ander. Ons aanbod staat op vele woningsites waaronder funda.nl.

 

  • Alleen makelaarsdiensten?

Gebleken is dat de klant vaak ook behoefte heeft aan andere diensten. Ons totaalconcept biedt onder onze supervisie financieel advies, bouwkundig advies,(ver)bouwbegeleiding, interieurstyling, tuinontwerp en aanleg. Aan u de keus.

 

  • Afspraken buiten kantooruren mogelijk

U bent overdag vaak druk genoeg. Met ons kunt u ´s avonds of in het weekend een afspraak maken voor bv. advies of een bezichtiging.

 

  • Verhuur zekerheid?

Het al dan niet tijdelijk verhuren van uw woning brengt soms risico’s met zich mee. De wetgeving hieromtrent verandert regelmatig, wie haal je in huis, krijg ik iemand er nog wel uit? Wij zijn altijd op de hoogte van de actuele wettelijke kaders, met onze  verplichte huurcheck worden ID en kredietwaardigheidcontroles uitgevoerd en aan u gerapporteerd. Indien gewenst kunt u voor een lage vergoeding uw materiële schade verzekeren tegen onzorgvuldig gebruik of illegale huur, zoals hennepteelt.