Your search results

Wie zijn wij?

Oprichter Marcel van Tetering gecertificeerd makelaar/taxateur, ingeschreven in het SCVM kwaliteitsregister en aangesloten bij de branchevereniging VBO.

Kijkend naar de ontwikkelingen in de markt en de veranderende wensen van de consument hebben wij geconcludeerd dat de traditionele bemiddeling van de makelaar tegenwoordig niet meer voldoende is. U verwacht een uitgebreidere dienstverlening tegen een scherpe(re) prijs.

Het antwoord van VTH Makelaardij hierop is onze “Visie op Totaal Wonen”. Concreet betekent dit dat wij onderstaande diensten kunnen aanbieden:

 

de standaard dienstverlening: de extra dienstverlening:
 • Bemiddeling bij aankoop
 • Bemiddeling bij verkoop
 • Uitvoeren van taxaties
 • Verzorgen energielabel
 • Hypotheek en verzekeringen advies
 • Bouwkundig advies
 • (Ver)bouwbegeleiding
 • In-/exterieuradvies
 • Tuinarchitectuur

Waarom een makelaar inschakelen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u, gebruik makend van de algemeen beschikbare hulpmiddelen (diverse internetsites en bladen met woningaanbod), zelf invulling geeft aan het zoeken van een nieuwe woning. Wij hebben hier op ingespeeld door naast het full-service pakket (begeleiding van A tot Z) ook deeldiensten aan te bieden.

De meerwaarde van een makelaar vertaalt zich juist door in het voortraject met zijn bouwkundig en juridische kennis u te behoeden voor mogelijke valkuilen. Daarnaast heeft de makelaar een gedegen marktkennis waardoor hij/zij in staat is om de juiste (aan/ver)koopprijs te bepalen en daar ook de onderhandelingsstrategie op in te richten.

Visie op totaal wonen!

VTH Makelaardij heeft een uniek service concept waarmee wij ons qua totale dienstverlening absoluut onderscheiden van onze collega’s. Naast de standaard dienstverlening (aan-/verkoop bemiddeling, taxaties,energielabel) die u van een makelaar mag verwachten, kunt u zowel in geval van de aankoop of verkoop van uw woning terugvallen op een aantal extra diensten door professionals die in hun specifiek vakgebied hun sporen hebben verdiend. Wij werken samen met financieel adviseurs voor o.a. financiering- en verzekeringsvraagstukken , een interieur styliste die van uw huis een thuis kan maken, een adviseur voor een bouwkundige keuring en verbouwbegeleiding, een aannemer voor de (ver)bouwaangelegenheden en een hovenier die uw tuin kan verfraaien. Tot slot doen wij zaken met een aantal gerenommeerde notarissen voor een snelle juridische afhandeling.

Wilt u meer informatie over onze aanpak, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 035 -6911116 of vul het onderstaande formulier in.

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Uw bericht*