Your search results

Aankoop

U heeft plannen een huis te kopen. Als aankoopmakelaar kunnen wij u het full-service pakket bieden. Wij gaan dan (samen met u) op zoek naar een geschikte woning die aan uw wensen voldoet. Wij begeleiden u vanaf het zoeken met de onderhandelingen tot en met de eindinspectie en feitelijke levering bij de notaris.

Wij kunnen ons voorstellen dat u met behulp van de huidige moderne communicatiemiddelen zelf tot de keuze van een woning gekomen bent. In dit geval kunt u er dan ook voor kiezen om bepaalde deeldiensten af te nemen. Als de woning aan uw verwachtingen voldoet, kunt u een tweede bezichtiging samen met ons plannen. Alle voor- en nadelen zetten wij voor u op een rij. Op uw verzoek kunnen wij het huis bijvoorbeeld bouwtechnisch laten keuren, de prijsonderhandelingen voeren en u verder begeleiden tot de overdracht van het huis bij de notaris.

De meerwaarde van de makelaar vertaalt zich o.a. door een gedegen marktkennis waardoor deze in staat is om de juiste aankoopprijs te bepalen en daar ook de onderhandelingsstrategie op in te richten. De door u verschuldigde courtage is afgestemd op de dienstverlening die u van ons afneemt.

Indien u besluit zowel de verkoop als de aankoop door ons te laten verzorgen, kunnen wij u een aantrekkelijk voorstel doen voor het gecombineerde tarief.

Wilt u meer informatie over het kopen van een woning, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 035 – 6911116 of vul het onderstaande formulier in.

 Vul het formulier hieronder in en klik op de verzendknop. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam*

    E-mail*

    Telefoon

    Uw bericht*