Your search results

Zuiderzeeweg 33 Zeewolde

€ 267.500 K.K.
3891HB, Zuiderzeeweg 33, ,
Aan favorieten toevoegen
3386
Verkocht

Aan de rand van het centrum van Zeewolde in gebouw “de Sfinx” op de eerste verdieping ligt dit fijne 3 kamer appartement (86 m2 groot!) met balkon en een mooie binnentuin. De woning is netjes onderhouden, heeft een goede badkamer en keuken, woon en eetkamer, twee slaapkamers, aparte ruime voor de wasmachine – wasdroger opstelling en voldoende bergruimte.Het appartement is extra geschikt voor ouderen en minder valide mensen door de nabijheid van Coloriet de Sfinx die meerdere zorgfaciliteiten en sociale activiteiten desgewenst kan bieden.

Indeling:

U betreedt de woning middels een lange hal waar diverse ruimtes op uitkomen. Aan de rechterzijde bevinden zich o.a. de eetkamer, keuken en woonkamer. Aan de linkerzijde bevinden zich voornamelijk de twee slaapkamers, badkamer en berging. De ruime lichte woonkamer beslaat ca. 26m2  en biedt een prachtig uitzicht over het park en het grachtje. Het op het westen gesitueerde balkon is vanuit de woonkamer toegankelijk. De speels uitgevoerde en lichte keuken met neutrale kleurstelling is gesitueerd in het midden van de ruimte en verbindt de woonkamer met de eetkamer. De keuken is uitgerust met onder en bovenkastjes, indirecte verlichting, een koelkast, gaskookplaat en een afzuigkap. Grenzend aan de keuken bevindt zich een ruime eetkamer aan de achterzijde van de woning.

Het appartement heeft 2 in grootte variërende slaapkamers en een badkamer. De eerste slaapkamer ligt aan de achterzijde en beslaat ca. 6,5 m2. De grote slaapkamer van ca. 15 m2  ligt aan de voorzijde, is zowel via de woonkamer als de badkamer bereikbaar. De nette badkamer grenst aan de grote slaapkamer en is bereikbaar vanuit de hal maar ook via de slaapkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel met meubel en 2e aansluiting wasmachine. In de praktische bergruimte is tevens een opstelplaats voor de wasmachine gerealiseerd.

Het appartementencomplex heeft een centrale afgesloten ingang met de hal met brievenbussen, trappenhuis naar de verdiepingen, intercom en videobewaking en is voorzien van een liftinstallatie. Aan de achterzijde is een fraaie binnentuin en deelt u een afsluitbare berging met een van de buren. Daarnaast is er een centrale ruimte waar u bijvoorbeeld uw scootmobiel, tegen een geringe vergoeding, kunt stallen en opladen.

Installaties en bijzonderheden:

 • Licht en ruim appartement met twee slaapkamers en een balkon op het Westen met een fraai uitzicht over een park en grachtje.
 • Uitermate geschikt appartement voor ouderen en minder valide mensen door de nabijheid van Coloriet de Sfinx, waarvan u desgewenst extra zorg kunt betrekken.
 • Goed geïsoleerde, energiezuinige woning (B-label), waarbij buitengeluiden niet doordringen tot het interieur.
 • Voldoende parkeerruimte aan de openbare weg en achter het complex op een binnenplaats, gedeelde afsluitbare berging met 1 buurappartement.
 • Centrale ruimte beschikbaar voor stallen en opladen van bv. scootmobiel.
 • Verwarming en warmwater via eigen CV-combiketel ( Remeha Avanta, bwjr. 2012).
 • Elektrische installatie: moderne installatie 8 groepen met aardlekautomaten.
 • Mechanische ventilatie aanwezig.
 • Elektrisch te bedienen screens aan de voorzijde.
 • Liftinstallatie, intercom en videobewaking in de centrale hal.
 • De servicekosten voor het appartement bedragen € 100,60 per maand.
 • Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars.

Ligging:

Dit appartement is gelegen aan de rand van het centrum van Zeewolde, bushalte en supermarkten zijn op loopafstand aanwezig. Aan de overzijde van de straat bevindt zich een mooi park met grachtje. Je kan met recht zeggen dat dit gebouw fijn wonen met een beetje extra zorg verbindt met het centrum en het groene deel van het dorp. De uitvalswegen naar de omliggende woongebieden en de snelweg A27 zijn prima verzorgd.

Maten en afmetingen:

Gebruiksoppervlakte wonen:                                 ca.   86 m2

Gebruiksoppervlakte interne bergruimte:        ca.    4 m2

Gebouwgebonden buitenruimte:                           ca.    7 m2

(terras)

Inhoud:                                                                            ca. 247m3

 

Tuin:  Gemeenschappelijke binnentuin van het complex

 

Adres: Zuiderzeeweg 33
Provincie:
Plaats:
Postcode: 3891HB
Land: Nederland
Woning ID: 2780
Prijs: € 267.500 K.K.
Gebruiksoppervlakte: 86 m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Gebruiksoppervlakte: 86
Inhoud M3: 247
Externe Bergruimte: gedeelde berging
Gebouw Gebonden Buitenruimte: 7
Bouwjaar: 2000
Beschikbaar Vanaf: Direct
Berging: 4 m2 inpandig
Constructie: beton
Soort Dak: Plat dak
Balkon
C.V. Installatie
Energielabel
Eigen grond
Lift
Schuur/berging

Marcel van Tetering

Register Makelaar-Taxateur
035 - 6911116
06 - 43582275
info@vthmakelaardij.nl

Contact